5 загиблим кременчуцьким військовим встановлять меморіальні дошки

ПОЛТАВА
02.06.2017, 09:20
5 загиблим кременчуцьким військовим встановлять меморіальні дошки

У вищому професійному училищі Кременчука №7 встановлять меморіальні дошки загиблим на Сході України випускникам закладу.

Ініціатором такого заходу став колектив навчальної установи. Так, незабаром на фасаді ВПУ№7 з’являться меморіальні дошки загиблим випускникам Антону Кирилову, Володимиру Шульзі, Євгену Садовничому, Миколі Вашурі та Дмитрові Мовчану.

Зазначається, що усі фінансові витрати заклад бере на себе.

5 загиблим кременчуцьким військовим встановлять меморіальні дошки_1

Раніше військовому Антону Дзерину відкрили меморіальну дошку в селі Бутенки Кобеляцького району. Хлопець загинув у березні цього року під час бойових дій на Сході України. На війні мав позивний «Пікассо».

20-річний хлопець загинув у районі Мар’їнки, що на Донеччині під час боїв із ворожою диверсійно-розслідувальною групою.

Відділ моніторингу


Читайте також:
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
17 квітня, 12:23