€800 000 інвестують німці в переробку кременчуцького сміття в електроенергію

ПОЛТАВА
23.08.2017, 08:10
€800 000 інвестують німці в переробку кременчуцького сміття в електроенергію

У Кременчуці німецький інвестор добуватиме газ із твердих побутових відходів, які є на Деївському звалищі, а потім вироблятиме з нього електроенергію.

Таке рішення прийняли після восьми переговорів, які тривали між німцями і владою Кременчука, – повідомляє «Вісник Кременчука».

У міськраді повідомили, що відбувся конкурс, і німці перемогли, а тому вони вже можуть приступати до роботи. Після домовленостей передбачається, що на полігоні побутових відходів для генерування електроенергії та її подальшого продажу за «зеленим» тарифом буде встановлено необхідне обладнання.

Відбудеться реконструкція існуючої газозбірної системи, будівництво та введення в експлуатацію газоутилізаційної системи та підключення її до існуючої газозбірної системі. Згодом, її приєднають до загальної мережі електропостачання. Передбачається, що кременчужани від такої співпраці з німцями отримають чистий полігон. І такої проблеми зі сміттям, як у Львові, в місті не буде.

Віктор Карпенко

Читайте також:
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36