А куди можна поскаржитися на «Мамай-ЯМИ»?

ПОЛТАВА
28.05.2014, 09:54
А куди можна поскаржитися на «Мамай-ЯМИ»?


Заявити про дефекти на автомобільних дорогах загального користування відтепер можна на офіційному веб-сайті Державного агентства автомобільних доріг України. Про це повідомили в прес-службі Укравтодору.

Спеціальний веб-сервіс, що розпочав роботу 20 травня, дозволить громадянам не лише зафіксувати недоліки дорожнього покриття, а й отримати зворотну реакцію безпосередньо від виконавців робіт – Служб автомобільних доріг в областях.

«Цей сервіс функціонуватиме за аналогією спеціалізованого громадського веб-ресурсу «Укряма», за чиєї підтримки ми й реалізуємо цей проект», – розповів Голова Укравтодору Олександр Малін.

За його словами, різниця полягає в тому, що на веб-сайті Укравтодору акумулюватиметься інформація про дефекти на автомобільних дорогах загального користування, тобто тих, котрі належать до сфери управління Держагентства, у той час як на «Укрямі» – переважатимуть скарги на стан дорожньої мережі комунальної власності.

«Будь-який громадянин України, пройшовши реєстрацію, може залишити заявку-прохання про ліквідацію конкретного дефекту, описавши його місцезнаходження, тип і розмір, а система автоматично направить його повідомлення до Служби автомобільних доріг у відповідному регіоні», – описав принцип роботи сервісу Голова Укравтодору.

Як бачимо, йдеться про дороги «загального користування»? А куди ж скаржитися жителям Полтави?

Тим часом нагадуємо, що акція, ініційована «Останнім Бастіоном», яку ми назвали «Полтавська Мамай-ЯМА» триває: чекаємо нових знімків з «фронтових» полтавських доріг. 

Читайте також:
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27