Абонентська служба «Полтаваобленерго» змінює адресу

ПОЛТАВА
16.02.2017, 12:22
Абонентська служба «Полтаваобленерго» змінює адресу

Абонентська служба та Інформаційно-консультаційний центр «Полтаваобленерго» невдовзі переїдуть у центр, в район міського Будинку культури (МБК).

Абонентська група та Інформаційно-консультаційний центр ПАТ «Полтаваобленерго» з 20 лютого 2017 року буде розташовуватися за адресою вул. Соборності, 46-В, у районі МБК, повідомляється на офіційному сайті організації. Вхід до абонентської групи — з вулиці Коваля (навпроти МБК).

Абонентська служба «Полтаваобленерго» змінює адресу_1

Поряд розташовані зупинки громадського транспорту «Майдан Незалежності» та «Сінна». 

Читайте також:
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18