Активісти «Останнього Бастіону» розвезли пісок у двори мікрорайону Половки

ПОЛТАВА
24.07.2014, 11:23
Активісти «Останнього Бастіону» розвезли пісок у двори мікрорайону Половки

У четвер, 24 липня, активісти громадської організації «Останній Бастіон» розвезли чергову партію піску для дітлахів. Цього разу активісти розгрузили цілий самоскид піску на Половках і порадували дітей 6 дворів.

Мешканці мікрорайону скаржились на те, що уже не пам’ятають, коли востаннє бачили, що хтось завозить пісок.

«Це свято не тільки для малечі, а й для дорослих. Тепер дітям є чим зайнятися, а то сидять весь час у пустій пісочниці, аж сумно дивитися. Просили вже багато кого, щоб завезли хоч трошки піску, та ніхто ніколи не реагував», - розповіла Ольга Миколаївна, 57 років.

Малята теж не приховала радощів і вже будували плани між собою, що в першу чергу будуть робити з піском.

«У мене вдома є велика машина. Ми з моїм другом будемо будувати їй гараж. А з іншого боку купи дівчата будуть робити паски», - поділився планами 5-річний Артем.

Часто трапляється таке, пояснили жителі одного з дворів, що інколи діткам перепадає трохи піску, коли хтось в квартирі робить ремонт і він залишається. Та це все одно крапля в морі. І ту краплю розбирають по пакетиках та відерцях бабці для своїх котів.

Мешканці двору пообіцяли що будуть пильно стежити, щоб пісок для дітей нікуди не подівся з пісочниць.

Варвара Самохіна

«Останній Бастіон»


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27