Антон Геращенко розпивав шампанське в компанії з віце-спікером Держдуми Росії Толстим

УКРАЇНА
27.02.2017, 08:31
Антон Геращенко розпивав шампанське в компанії з віце-спікером Держдуми Росії Толстим

Радник глави МВС Арсена Авакова Антон Геращенко був помічений разом з віце-спікером Держдуми Росії Петром Толстим (в минулому – телеведучим «Першого каналу»). Фотографії опублікував сам Петро Толстой на своїй сторінці в Facebook.

На фотографії видно, як представник президента у Верховній Раді України Артур Герасимов і нардеп Антон Геращенко, після закінчення сесії ПА ОБСЄ, п’ють шампанське в компанії Петра Толстого.

Антон Геращенко розпивав шампанське в компанії з віце-спікером Держдуми Росії Толстим_1

Фото: facebook.com/tolstoy.petr

При цьому політик зазначив, що російська сторона «повністю готова і завжди відкрита до діалогу з припинення кровопролиття на Донбасі і пошуку рішень для виконання Мінських угод».

Антон Геращенко розпивав шампанське в компанії з віце-спікером Держдуми Росії Толстим_3

Фото: facebook.com/tolstoy.petr

«Чим зможемо допоможемо нашим сусідам», – написав він.

Як повідомляла «Країна», Антон Геращенко ще в 2015 році пропонував віддати Севастополь в оренду Росії. У своєму пості в соціальній мережі Facebook від 12 січня 2015 року народний депутат Геращенко пропонував віддати в оренду Росії Севастополь на 30-40 років.

Антон Геращенко розпивав шампанське в компанії з віце-спікером Держдуми Росії Толстим_5

Із цього приводу колишній перший заступник глави Адміністрації Президента України Андрій Портнов у своєму Facebookспитав у спільноти, «не знаете, а человекоподобную свинособаку уже вызвали куда следует за то, что она предлагала на 40 лет отдать Севастополь в аренду России?».