АвтоКраз почав поставляти військові автомобілі Нацгвардії

ПОЛТАВА
10.07.2014, 10:40
АвтоКраз почав поставляти військові автомобілі Нацгвардії

Національна гвардія отримала перші 5 вантажівок КрАЗ-5233 «Спецназ». Підприємство підписало контракт на поставку техніки для Міністерства оборони.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. «Через 10 днів буде доставлена наступна партія, у якій уже будуть і броньовані вантажівки, а також перший бронеавтомобіль MRAP-класу Shrek», - розповів Аваков.

За словами міністра, контракт із «КрАЗом» передбачає поставку цілої гами автомобілів: КрАЗ-6322 «Солдат», КрАЗ-5233 «Спецназ», шасі, а також броньовані автомобілі класу Shrek.

Міністр внутрішніх справ наголосив, що ставку будуть робити на вітчизняного виробника. Тому військову техніку будуть закуповувати у АвтоКрАЗ, а броньовані автомобілі «Дозор-Б», БТР-3Е, БТР-4Е – у концерна «Укрборонпром».

За матеріалами сайту AUTO-Consulting


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01