​Багатофункціональний майданчик урочисто відкрили у Лохвиці

ПОЛТАВА
08.11.2019, 07:09
​Багатофункціональний майданчик урочисто відкрили у Лохвиці

Громада Лохвиці віднині має унікальний спортивний майданчик для ігрових видів спорту зі штучним покриттям.

Відкриття багатофункціональної зони відбулося за участі представників обласної та міської влади 6 листопада. Про це звітує сайт Лохвицької об’єднаної територіальної громади.

Зазначається, що поява такого спортивного об'єкта — важлива подія для дітей та дорослих. Свої сподівання щодо подальшого розвитку спортивної інфраструктури та заохочення місцевої молоді до активних видів спорту присутнім мешканцям Лохвиці висловив начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської обласної державної адміністрації Олександр Буцький.

Реалізація проєкту спортивної зони стала можливою завдяки спільним зусиллям виконавчого комітету Лохвицької міськради та Полтавської обласної ради. Присутні чиновники та депутати також подарували спортсменам волейбольні та баскетбольні м’ячі.

​Багатофункціональний майданчик урочисто відкрили у Лохвиці_1

​Багатофункціональний майданчик урочисто відкрили у Лохвиці_3

(Фото: Лохвицька міська рада)

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45