Бенкет під час війни: в родині Головка звикли до «лакшарі»

ПОЛТАВА
28.03.2015, 13:21
Бенкет під час війни: в родині Головка звикли до «лакшарі»

Голова Полтавської обласної держадміністрації Валерій Головко показово їздить на роботу на азіатському середнячку і розповідає з трибуни про необхідність економити в принципі, та енергоресурси зокрема. Закликає з розумінням ставитися до «затягування пасків». На нарадах пояснює аграріям, що останню розбиту «Ниву» вони мають з гордістю віддавати на благо армії, а не ховати від мобілізації…

Тим часом вдома у Головка замість економії і самовіддачі, як можна побачити, превалюють інші цінності.

«Рейндж Ровер» дружини губернатора, на якому вона їздить зараз – топова модель англійської компанії, яка випускає одні з найдорожчих позашляховиків у світі.

Шкіра, дерево, вуглепластик. Навіть базова модель за ціною і обсягом двигуна лишає позаду "БМВ", "Мерседес" і "Порше".

Головко каже, що продав бізнеси, а його дружина займається простеньким бізнесом – в ЦУМі у неї магазинчик, в якому торгує листівками і всілякими подарунками.

Або полтавці завалюють один одного листівками і подарунками з того магазинчика. Або "сімейний" весь торговий центр. За збігом, останній варіант в Полтаві популярніше пояснення. Бо інакше таке авто не купити.

Номерний знак теж не простий, в лотерею такий не виграєш.

Бенкет під час війни: в родині Головка звикли до «лакшарі»_1

Вартість автівки може сягати майже 140 000 фунтів стерлінгів, не враховуючи сторонні покращення. А саме про тюнінгованість цього конкретного екземпляру можуть свідчити додані прорізи на капоті, що підкреслюють потужність додатково розкачаного движка.

В одному з інтерв’ю Валерій Головко сказав, що перераховує всю свою зарплату на потреби АТО. Але автівка дружини, одним податком на обсяг двигуна, вимагає більшого ніж отримують українські солдати.

До речі, «Рейндж Ровер» дружини губернатора окрім люксовості відрізняється тим, що є одним з небагатьох справжніх позашляховиків у світі, тобто має рамну конструкцію – такі, високопрохідні, в українській армії на вагу золота.

Бенкет під час війни: в родині Головка звикли до «лакшарі»_3

Одна біда - в родині губернатора дуже цінують все з Туманного Альбіону – батьківщини листівок і королівств: кішка й та британської породи та ще й на прізвисько «Челсі», легко здогадатись, що не за "Ворсклу" вболіває губернатор. Тому наврядчи озирнуться на Україну.

Семен Чорнехата


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27