Бетонні дороги почнуть прокладати й на Полтавщині – Укравтодор

ПОЛТАВА
24.06.2017, 09:08
Бетонні дороги почнуть прокладати й на Полтавщині – Укравтодор

Держагентство «Укравтодор» надало перелік доріг, на яких буде бетонне покриття, серед них і дороги Полтавщини, пише «ЦТС».

Як повідомляється, зараз розробляється проект будівництва автодороги державного значення Р-52 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка і проект капітального ремонту автодороги Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв на ділянці зі 162 по 190 кілометри.

У відомстві зазначили, що повернулися до застосування технологій цементобетонного будівництва доріг ще в 2003 році. Тоді виконали капітальний ремонт дороги М-06 Київ-Чоп (24 км).

У 2013 році після капітального ремонту дороги М-07 Київ-Ковель-Ягодин у Житомирській області введено в експлуатацію 150,4 кілометрів з цементобетонним покриттям.

В цілому в Україні загальна протяжність автодоріг загального користування становить 169,6 тис. кілометрів, у тому числі 2 100 кілометрів з цементобетонним покриттям.

Нагадаємо, у міністерстві інфраструктури заявили про плани міністерства щодо будівництва бетонних доріг на Дніпропетровщині, Миколаївщині та Одещині.

Відділ моніторингу

Читайте також:
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23