Безоплатний проїзд влаштують в електротранспорті Кременчука до Дня міста

ПОЛТАВА
18.09.2019, 06:43
Безоплатний проїзд влаштують в електротранспорті Кременчука до Дня міста

Рішенням кременчуцького міського голови 28 вересня поточного року для всіх містян і гостей проїзд в електротранспорті Кременчука буде безоплатним.

Відповідне оголошення розміщено на сайті міської ради. Повідомляється, що подібна ініціатива мера Кременчука присвячена до Дня міста.

Наступної суботи, 28 вересня у місті відбуватимуться святкові урочистості, на яких очікується велика кількість відпочивальників. Зазначається, що міським головою Кременчука поставлена задача вивести на маршрути максимальну кількість тролейбусів, аби усі охочі могли вільно доїхати до центра міста і потім додому.

Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01