Біля Кременчука в натовп протестувальників в'їхав автомобіль: є постраждалі

ПОЛТАВА
19.04.2017, 11:18
Біля Кременчука в натовп протестувальників в'їхав автомобіль: є постраждалі

У Кременчуцькому районі в людей, які вийшли на мітинг та перекрили рух дорогою в бік Олександрії, в'їхав легковий автомобіль.

Як повідомив у "Фейсбуці" керівник відділу комунікації ГУ Нацполіції в Полтавській області Юрій Сулаєв, є щонайменше троє постраждалих.

"Загиблих немає. Порушник намагався втекти, але поліція наздогнала. На місці працює слідчо-оперативна група і медики", - зазначив Сулаєв.

Деталі пригоди на дорозі в поліції обіцяють повідомити пізніше, після уточнення інформації. Відомо, що протестувальники перекрили трасу "Кременчук-Олександрія", вимагаючи не допустити захоплення території ландшафтного заказника "Білецківські плавні".


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27