«Через свою візитку Чередніченку треба в психлікарню» – Олександр Масюк

ПОЛТАВА
22.08.2016, 11:21

Член ГО «Самооборона Майдану» Олександр Масюк дав власну оцінку фейковій візитівці Сергія Чередніченка, екс-депутата фракції «БПП» у Полтавській міськраді. 

На думку Масюка, учинок колишнього політика ніщо інше, як самозванство.

– Узагалі шокований, хто йому таку візитку видав. У Верховній Раді нема такого комітету. Йому треба поїхати полічитися на психіатричній лікарні. Чередніченко самозванець. Не знаю, як дивляться на це органи поліції, але за це він повине понести кримінальну відповідальність, – Масюк.

«Через свою візитку Чередніченку треба в психлікарню» – Олександр Масюк_1

Зазначимо, недавно Григорій Самойленко виставив у соцмережі Фейсбук візитівку Чередніченка, де той фігурує помічником-консультантом секретаря неіснуючого комітету Верховної Ради України.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ:  Сергій Чередніченко в екстазі розширив Верховну Раду

Візитівка одразу набула розголосу через абсурдність, зібравши низку коментарів.

– Шизофренія прогресує. Такого комітету у ВР України не існує!!! Є Комітет з питань запобігання і протидії корупціїю. Наврядчи Добродомов взагалі зна є про ЦЕредніченка, – прокоментував користувач ФБ Oleg Kirilov.

За словами Масюка, Чередніченком мають зайнятися правоохоронці.

– Таку людину (Чередніченка – ред.) потрібно відправити на передову. Там його уже ждуть, – підсумував майданець.

З-поміж причин витівки з «візиткою Чередніченка», Масюк назвав психічне захворювання екс-депутата Полтавської міськради. 

«Через свою візитку Чередніченку треба в психлікарню» – Олександр Масюк_3

«Через свою візитку Чередніченку треба в психлікарню» – Олександр Масюк_5

Читайте також:
Полтава
У березні 2023 року він оформив собі службове відрядження до Республіки Польща та під виглядом робочої поїздки виїхав за межі України.
15:45
Полтава
Фахівці обстежили ділянку проєктування поблизу бази відпочинку «Зóрі». Об'єкт розташований в Омельницькій громаді Кременчуцького району.
14:45
Полтава
Підрозділи фронтовиків щотижня отримують від тиловиків як слова вдячності, так і надійну підтримку. Разом — до спільної перемоги!
08:12
Полтава
Вшанування пам'яті захисників важливе для плекання патріотизму у прийдешніх поколінь. Люди мають знати імена тих, хто поліг за нашу свободу.
вчора, 19:17
Полтава
Наш земляк поліг смертю хоробрих під час виконання бойового завдання у селі Урожайне на Донеччині. Незламному героєві було 44 роки.
вчора, 14:56
Полтава
Жадібність і бажання легкої наживи до в'язниці можуть довести. Порушникам нерестової заборони це доводять до відома вже після затримання.
вчора, 08:23