Чергові корупційні прояви на Полтавщині

ПОЛТАВА
04.08.2014, 08:44
Чергові корупційні прояви на Полтавщині

Цього разу до редакції надійшов лист, що висвітлює ще одну корупційну схему, але цього разу лист не від мешканців чи звичайних громадян, а від ТОВ «Київгеопроект».

За інформацією, що надає ТОВ «Київгеопроект», керівник Держземагентства у Полтавському районі Мусієць Галина Олександрівна постійно та безпідставно відмовляє громадянам та землевпорядним організаціям у видачі витягів з ДЗК, погодженні та затвердженні технічних документацій землеустрою та проектів відведення земельних ділянок, надання переліку обмежень (обтяжень) на земельні ділянки та інше.

Подібні епізоди корупційної діяльності підтверджені документально, а число громадян, котрим було безпідставно відмовлено в отриманні витягів з єдиного державного реєстру земельних ділянок, вже йде на десятки.

Як йдеться у листі, причина постійного порушення конституційних прав громадян Мусієць Галиною Олександрівною проста – вона разом зі своїм співмешканцем створила ПП «КРАЄВИДИ ПОЛТАЩИНИ», що займається землевпорядними роботами.

Отже, схема така: начальник Держземагенства у Полтавському районі Мусієць Галина створює ряд умов, при яких пересічний громадянин не може зареєструвати свою власну ділянку. У зв’язку з чим вимушений звернутись до ПП «КРАЄВИДИ ПОЛТАЩИНИ», бо лише дане підприємство має змогу виконати роботу.

У зв’язку з вище вказаними фактами ГО «Останній Бастіон» звернулась до прокурора Полтавської області Закорецького О.В. з проханням провести перевірку і повідомити про її результати.

Дізнатись відповідь Закорецького стосовно цього питання можна буде найближчим часом на нашому сайті: www.bastion.tv


Читайте також:
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06