Чи буде готовий парк «Скорботної матері» до скорботної дати?

ПОЛТАВА
02.04.2014, 14:44

Трохи більше ніж через 3 тижні ми будемо вшановувати пам'ять загиблих при аварії на ЧАЕС, але горезвісний парк «Скорботної Матері» та Алея пам’яті все ще не приведені до благопристойного вигляду. Хто і як повинен цим займатись?

Вчора на прохання Миколи Дибіна, голови об’єднання «Фонд інвалідів Чорнобиля», до парку все ж таки приїхав заступник голови обласної ради Володимир Микійчук.

Жахливий стан парку та алеї, що були закладені для відзначення гіркої дати Чорнобильської катастрофи, пояснюється роботами з реконструкції колектору стічних вод, котре було розпочате ще в минулому році.

Микола Дибін зазначив, що учасники ліквідації аварії на ЧАЕС через край стурбовані станом Алеї пам’яті, адже часу до дати відзначання тієї страшної трагедій майже не залишилось.

Які ж результати поїздки Микійчука?

Було прийнято рішення звернутися до міського голови Полтави Олександра Мамая з рекомендацією прискорити відновлення паркової зони та Алеї пам’яті і забезпечити належний вигляд навколишньої території.

Що з цього вийде – побачимо, але чомусь, є думки, що до цих рекомендації ніхто не дослухається.

Окрім рекомендацій, ухвалили рішення провести акцію по впорядкуванню території парку «Скорботної матері» та висадити дерева… Прийняти участь в акції, як виявилось, повинні виконавчі апарату обласної ради та члени чорнобильських громадських організацій.

Є лише одне питання. Чому цим повинні займатись саме останні? І чому саме в останні дні…

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27