Чи отримає Полтавщина нового військового комісара області?

ПОЛТАВА
30.09.2014, 08:37
Чи отримає Полтавщина нового військового комісара області?

Більше місяця тому, 19 серпня, Останній Бастіон звернуся до Міністра оборони України генерал-полковника Галетея В.В. з проханням провести переатестацію військового комісара Полтавського обласного військового комісаріату полковника Павлова Б.Є. та звільнити його із займаної посади і призначити на посаду досвідчену людину, яка була б патріотом своєї країни.

Причини для подібних жорстких заяв були, і не безпідставні. Це і незрозуміла справа з антиукраїнськими висловлюваннями пана Павлова у соціальних мережах, ряд сумнівних рішень військового комісара, постійні систематичні відпустки і проблеми зі здоров’ям, які, як сказав сам Павлов, не дають йому можливості виконувати покладені на нього обов’язки у повній мірі.

Сьогодні нам надійшла відповідь на наш запит. І як виявилося Павлов вже більше місяця не є військовим комісаром Полтавської області.

«На цей час полковника Павлова Б.Є. відповідно до вимог Положення про проходження громадянами України військової служби у Збройних Силах України, затвердженого Указом Президента України від 10.12.2008 № 115/2008, наказом Міністра оборони від 26.08.2014 №497 увільнено від займаної посади і зараховано у розпорядження начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України», - йдеться у листі.

Зважаючи на це ми вирішили зателефонувати до приймальні Полтавського обласного військкомату і запитати, хто зараз його очолює. Не дивлячись, що місяць тому Павлов був увільнений від займаної посади, він досі її займає, точніше знову перебуває на лікарняному.

Такі справи. Виявляється, що звільнити Павлова неможливо поки він знаходиться на лікарняному. Тому Полтавщина ще не скоро отримає нового військового комісара області, котрий зміг би виконувати свої обов’язки у повному об’ємі, адже коли Павлов закінчить своє лікування – невідомо.

Чи отримає Полтавщина нового військового комісара області?_1

Чи отримає Полтавщина нового військового комісара області?_3


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27