Чи став новий начальник УБНОНу наступником попередника: 6 наркоточок Полтави, які міліціонер не бачить (ОНОВЛЕНО)

ПОЛТАВА
16.02.2015, 12:34
Чи став новий начальник УБНОНу наступником попередника: 6 наркоточок Полтави, які міліціонер не бачить (ОНОВЛЕНО)

Полтавська міліція звітує про успішну боротьбу з наркоторговцями, у той час як знайти їх на вулицях міста так же легко як раніше.

Місяць тому начальник відділу УБНОН УМВС України в Полтавській області Геннадій Нізельковський відзвітувався про підсумки діяльності управління за минулий рік. З його заяви випливає, що він поборов практично всіх наркоторговців Полтави.

При цьому в повідомленні окремо наголошувалося, що з приходом нового керівника розкриття наркозлочинів зросло на 50%, а «такі результати пов’язують з тим, що головним «кришувальником» наркобізнесу в Полтаві був колишній очільник УБНОН».

Проте власне розслідування «Останнього Бастіону», проведене вже після переможного звіту міліціонера, виявило в Полтаві шість місць де наразі активно торгують наркотиками. Причому працюють «точки» настільки відкрито, що просто не могли не потрапити у поле зору того, хто шукає.

«Останній Бастіон» надає УБНОНу гуманітарну допомогу:

- вулиця Карпенка Карого, будинок №17, квартира №1: також «Останній Бастіон» з’ясував, що тут заправляє реалізатор на прізвисько «Швец»;

- вулиця Ціолковського, будинок №55, квартира №56: тут заправляє Хоменко;

- вулиця Художня, будинок №37, квартира №4: наркоторговець Горох;

- вулиця Героїв Сталінграду, будинок №15 – за цією адресою розгорнув наркобізнес Бреус;

- по сусідству з ним, у цьому ж будинку на Героїв Сталінграду, №15, але в квартирі №120 торгує Ярочка;

- вулиця Гагаріна, будок №10: заправляє торгівлею Карась.

Гнап Нерушима

«Останній Бастіон» намагався отримати коментар в обласному управлінні МВС України в Полтавській області з приводу роботи наркоточок.

На що в прес-службі повідомили, що «збір співробітниками міліції інформації по наркоточці може тривати роками».

Разом з цим заступник начальника прес-служби Роман Гришин висунув «Останньому Бастіону» вимогу видалити адреси, та погрожував, що в разі якщо «Останній Бастіон» терміново не зніме повідомлення з новинної стрічки «міліція підключить своїх юристів і примусить зняти інформацію»

«Останній Бастіон» вбачає у такій вимозі тиск та намагання приховати від суспільства недоліки роботи.


Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45