Чи суддя Блажко взяла у Матковського?

ПОЛТАВА
28.12.2014, 14:38
Чи суддя Блажко взяла у Матковського?

"Ленінці","Октябрята","Київляни"- про що це? Не маючи відношення до судової системи в Полтавській області в житті не здогадаєшся.

Ще б пак, "Октябрята", це майже Печерський суд Києва для Полтави. Рішення, які виносяться суддями з Октябрського суду, звичайна людська логіка не сприймає. Особливо, коли на прийняття рішення впливає довга череда американських президентів зі стодоларових купюр, занесених напередодні прийняття рішення, або перед початком розгляду справи. Чи можете ви собі дозволити в робочий час, не маючи іншого доходу, ніж заробітна плата, відвідувати фітнес клуби, солярії, косметичні та інші салони, не боячись того, що завтра можеш залишитися без засобів до існування. Чи можете дозволити собі плювати на людей, змушуючи чекати їх три години на призначене вами судове засідання? Чи можете ви дозволити собі нехтувати нормами Законів, маніпулювати Законами, гвалтувати Конституцію, Кримінально процесуальний Кодекс?

Я впевнений, що жоден з вас, якщо він не є працівником судової чи правоохоронної системи, дозволити цього не зможе.
Бо буде суд. І, якщо, ваші інтереси не представляють знову ж ті американські президенти, буде покарання. І у вас не буде засобів для існування, як певний проміжок часу не буде й заробітної плати.
Октябрський районний суд міста Полтави відомий далеко за межами Полтавщини. У ньому працювали, і продовжують працювати, одіозні судді, які не одну сім'ю залишили без засобів до існування. Які, продукуючи незаконні ухвали, пограбували десятки підприємств, як приклад суддя Бурбак.
Що казати за "простих"суддів, якщо навіть голова Октябрського суду Струков О. М., разом зі своєми "колєгами"з Судової Адміністрації Полтавської області вкрав з бюджету близько чотирьохсот тисяч гривень, "відмитих" через ремонт приміщення суду в 2007-2012 роках.
Ремонту, виконаному коштом "інвесторів"з числа працівників правоохоронних органів, які звертались, і звертаються за незаконними ухвалами на предмет обшуків (Яскравий приклад: суддя Андрієнко в 2006 році надала постанову про огляд приміщення, на підставі якої працівники податкової міліції на чолі з Руденком В., провели обшук в приватному помешканні особи, яка не мала жодного відношення до кримінальної справи, по якій була отримана постанова. Наслідком обшуку стала місячна госпіталізація дванадцятирічної дитини до нейрохірургічного відділення дитячої лікарні з діагнозом струс мозку. П'ять податківців Руденка вдерлися до приміщення, в якому перебували двоє неповнолітніх дітей, батьки яких, в той час, були на роботі. Можете уявити жах дітей, яких били поплічники Руденка за те, що вони намагалися зачинити двері до житла.)
Ремонту, виконаному коштом друзів суддів, та знайомих.
Пройшов час. І ще пройшов... І тут до Струкова дійшло- гроші то витрачені, але з бюджету до кишені не відшкодовані.
"Колєги" з Судової Адміністрації приїхали, все переміряли, все занотували.
Гроші вкрали з бюджету, і поділили.
Коли мені, під час розгляду справи про стягнення зі страхової компанії "Залізничні шляхи" страхового відшкодування, один з заступників голови Апеляційного суду Полтавської області повідомив, що: - Черная вдова взяла у Матковского, я спочатку не зрозумів. Що ще за чорна вдова, і що саме вона взяла у Матковського.
Добре, що заступник був чуйною людиною, і розповів мені в подробицях долю судді Блажко. І про чорну вдову, і як вона бере, і як вона з помічника судді сама стала суддею.
Під час розгляду справи "чорна вдова", перепрошую, суддя Блажко, не задовольнила жодне наше клопотання. Змушувала чекати на свою присутність понад трьох годин.
І нарешті, всупереч численним доказам, позов відхилила, попередньо перед цим поспілкувавшись сама з собою в судовому засіданні.
"Нелегка" суддівська доля накладає певний відбиток на долі тих, хто взявся судити. Але судити, не допомагаючи суспільству, а навпаки - зловживаючи інтересами суспільства. Думаючи лише за свої кишені, фітнеси, будинки, "церкви", та інше. І, на мою думку, лише деякі з них живуть повноцінним життям, лише деякі з них сплять спокійно ночами.
А я й досі не вірю, що суддя Блажко взяла у Матковського...

Далі буде... 

Геннадій Сікалов


Читайте також:
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45
Полтава
Чиновникам і депутатам немає часу вкладатися в українську перемогу, адже посилено набивають кишені. Підтримка воїнів — на громадянах.
26 березня, 07:09