Чи важко записатись на інтерв’ю до ректора ПНТУ ім. Юрія Кондратюка

ПОЛТАВА
16.09.2014, 11:50
Чи важко записатись на інтерв’ю до ректора ПНТУ ім. Юрія Кондратюка

Після публікації матеріалу «Корупційні схеми Полтавщини: ректор-казнокрад» Останній Бастіон, щоб не висвітлювати проблему однобоко, вирішив надати можливість ректору ПНТУ розповісти про свою точку зору на дану проблему. Тому Останній Бастіон зв’язався з секретарем пана Онищенка, щоб домовитись про зустріч.

Першого разу нам люб’язно відмовили, повідомивши, що зараз ректор знаходиться у відрядженні, але пообіцяли перетелефонувати наступного дня.

Своє слово дотримали. Перетелефонували, але цього разу ректор Онищенко виявився зайнятий. Тиждень підходив до кінця.

Передзвонити нам обіцяли аж у понеділок і вже стовідсотково гарантували зустріч з паном Онищенко, адже, як нам сказали під час телефонної бесіди, сам ректор дуже хоче з нами зустрітися.

Сьогодні вже вівторок. Ось і думай, чи то часу ректору не вистачає, чи то влучних слів у свій захист знайти не може.


Читайте також:
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36