Чим запам’ятається мешканцям Полтавщини начальник Служби автомобільних доріг Володимир Трояновський

ПОЛТАВА
08.10.2019, 08:36
Чим запам’ятається мешканцям Полтавщини начальник Служби автомобільних доріг Володимир Трояновський

Днями начальник Служби автомобільних доріг у Полтавській області Володимир Трояновський подав декларацію перед звільненням.

Інформація про це виявилася резонансною, адже якість доріг – болюча в Україні тема. Особливо на Полтавщині.

Володимир Трояновський належить до касти «недоторканних» –тих, хто має «імунітет» від правоохоронних органів.

За час перебування на посаді Володимир Трояновський «прославився» неодноразовими скандалами з багаторазовими змінами тендерної документації та тиском на учасників задля співпраці зі «зручними підрядниками».

За часів «царювання» Володимира Трояновського переможцями у більшості тендерів про проведення робіт на території Полтавської області (згаданими «зручними підрядниками») були компанії із сумнівною репутацією: одеський «Ростдорстрой» (пов’язаний з Романом Абрамовичем та Геннадієм Трухановим), донецький «Альтком» та турецький «Онур».

Цікавим є той факт, що за часів перебування Володимира Трояновського на посаді керівника Служба автомобільних доріг у Полтавській області неодноразово ставала фігурантом низки кримінальних проваджень, але інформація про це, а також про причетність керівника замовчується, а самі правоохоронці від коментарів утримуються.

Як приклад можна згадати початок 2019 року, коли на автомобільних дорогах Полтавської області, внаслідок службової недбалості Володимира Трояновського, майже протягом доби люди, заощаджуючи запас палива для обігріву, знаходилися в своїх автомобілях, перебуваючи у сніговому полоні без їжі та води. Кримінальне провадження з цього приводу було відкрито, але його доля лишається невідомою.

На нинішній час Володимир Трояновський та Служба автомобільних доріг у Полтавській області є фігурантами кримінального провадження, досудове розслідування у якому проводиться слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Полтавській області. Йдеться про справу щодо аварійного мосту неподалік села Бутенки Кобеляцького району.

З Єдиного реєстру судових рішень відомо, що до Єдиного реєстру досудових розслідувань 22 серпня 2019 року внесено відомості з правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 191 КК України за фактом привласнення та розтрати державних коштів посадовими особами Полтавської обласної державної адміністрації, посадовими особами Служби автомобільних доріг в Полтавській області та ТОВ «Ростдорстрой» під час капітального ремонту мосту через річку Кобелячок на автомобільній дорозі державного значення М-22 Полтава-Олександрія км 48+190 біля села Свердловське Полтавської області.

Згідно доступної інформації мова йде про привласнені кошти, що були виділені на ремонт зазначеного мосту, а також вказаної автомобільної дороги згідно з договором підряду №100-13-16, який 18 жовтня 2016 року укладено між Службою автомобільних доріг у Полтавській області та ТОВ «Ростдорстрой». Ціна договору складає 15 699 952, 80 (п’ятнадцять мільйонів шістсот дев’яносто дев’ять тисяч дев’ятсот п’ятдесят дві гривні 80 копійок).

Підсумовуючи діяльність Володимира Трояновського, можна твердо сказати, що це не вичерпний перелік його подвигів на посаді, яку він планує залишити. Полтавці подейкують, що внаслідок «бездоганного обслуговування» «зручних підрядників» Володимир Трояновський заслужив на підвищення та незабаром займатиметься ремонтом автодоріг уже в столиці.


Читайте також:
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
вчора, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
вчора, 12:23
Полтава
Повітряні очі гніву нині мають фронтовики із лав 66 Окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго. Наших земляків підсилили.
вчора, 08:12