Член уряду похвалився фото з противником Ігоря Коломойського

УКРАЇНА
28.10.2019, 10:37
Член уряду похвалився фото з противником Ігоря Коломойського

Милованов нещодавно називав себе «дебілом» і говорив, що конфлікт із Коломойським вичерпано, а сьогодні похвалився фото з прихильником націоналізації «Привату».

Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства в уряді Олексія Гончарука Тимофій Милованов виклав на своїй сторінці фото з Тімоті Ешом.

«Тімоті Еш та я. Прямуємо до Маріуполя на перший інвест форум Re:Think. Тімоті один з найбільш впливових аналітиків в світі, що пишуть про Україну. Він прилетів з Лондона на запрошення Прем’єр-міністра», – написав Милованов, виклавши фото, де вони з Ешом знаходяться на борту літака.

Тімоті Еш – спеціаліст інвестиційної компанії «BlueBay Asset Management».

У травні цього року Еш опублікував на ресурсі «Kyivpost» матеріал, у якому підтримав здійснену раніше націоналізацію «Приватбанку» і застеріг нову владу, передусім Андрія Богдана, від поступок Ігорю Коломойському.

Нагадаємо, що Милованов разом прем’єром Гончаруком та керівником «Укроборонпрому» Айварасом Абромавичусом тісно пов’язані з західними фондами та інвестиційними компаніями, а також безпосередньо з фінансистом Джорджом Соросом.

Оглядачі неодноразово передбачали, що в межах нової влади відбуватиметься протистояння між «партіями» Коломойського та Сороса.

Нещодавно Милованов критично відреагував на жарт «95 кварталу» стосовно підпалу будинку Валерії Гонтаревої і навіть заявив, що цей жарт погіршить інвестиційний клімат. Після цього Коломойський назвав Милованова «дебілом». Коментуючи цей інцидент, Милованов спробував віджартуватися і заявив, що конфлікт вичерпано.