Данилюк: США готові допомогти Україні створити Службу фінрозслідувань

ПОЛТАВА
15.01.2018, 08:07
Данилюк: США готові допомогти Україні створити Службу фінрозслідувань

Держагенство США з протидії фінансовим злочинам (FinCEN) готове надати допомогу Україні у створенні Служби фінансових розслідувань.

Про це на сайті міністерства розповів глава Мінфіну України Олександр Данилюк за підсумком візиту до США та зустрічі із заступником директора FinCEN Джамалом Ель-Хінді.

«Під час зустрічі обговорили поточні питання у взаємодії FinCEN з держустановами України та можливі майбутні вектори співпраці. Агенство FinCEN задоволено співпрацею з Україною, зокрема з Державною службою фінансового моніторингу», – заявив Данилюк.

У FinCEN заявили, що «активно слідкуватимуть за процесом створення в Україні Служби фінрозслідувать – єдиного органу для боротьби з фінансовими злочинами проти держави», додав глава Мінфіну.

Данилюк нагадав, що раніше Мінфін досяг домовленостей із Бюро з міжнародних питань боротьби з наркотиками та правопорядку Держдепу США та Мінфіном Італії щодо організації навчань для майбутніх працівник СФР.

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45