Депутат із Полтави похвалився обговоренням власних геніталій

ПОЛТАВА
04.10.2019, 11:02

Колишній полтавець, депутат від «Опозиційної платформи» Ілля Кива вважає досягненням те, що його геніталії стали предметом обговорення в інформаційному просторі України.

Власною думкою стосовно специфічного «досягнення» депутат поділився на своїй сторінці Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін подякував Медведчуку і заявив про підтримку «Опозиційної платформи»

Нагадаємо, що днями в Інтернеті з’явилися два відеозаписи за участі Іллі Киви. Ці відео стали предметом численних жартів.

На одному з записів видно, як Кива, знаходячись у залі парламенту, після спілкування по телефону почав масажувати собі геніталії.

Кива прокоментував ситуацію журналістам із проросійського видання «Страна» і розмістив відповідну публікацію у себе на сторінці Facebook.

«Согласитесь, еще никто так долго не обсуждал ни один «член»))))», – похвалився сумнівним досягненням соратник Медведчука та Авакова.

«История моего члена перебила закон о столице и формулу Штайнмайера, и продажу земли», – заявив депутат у коментарі для «Страни». 

Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01