Депутата з Полтавщини звинувачують у затримці зарплатні та інших порушеннях трудового законодавства

ПОЛТАВА
14.09.2019, 09:11
Депутата з Полтавщини звинувачують у затримці зарплатні та інших порушеннях трудового законодавства

Анастасію Ляшенко – представницю партії «Слуга народу», яка перемогла по 148 округу, – звинувачують у тому, що вона затримувала заробітну платню журналістам свого видання.

Із відповідними звинуваченнями виступила колишня журналістка газети «Наша спільна справа» Валентина Крец.

«Суть проблеми полягала у затримці виплати заробітної плати майже за два місяці». – Пояснила журналістка на своїй сторінці у соцмережі.

За словами Валентини Крец, Анастасія Ляшенко вперто ігнорувала її спроби вийти на контакт і вирішити питання заборгованості.

Через це журналістка була змушена надати справі публічного характеру. Це лиш поглибило конфлікт.

«Моя публікація стала криком відчаю, останньою спробою встановити справедливість по відношенню народного депутата до Людей. – Пояснила Крец. – І звичайно ж, мене відразу звинуватили у продажності, роботі на конкурента. Багато коментаторів , у числі яких були і спеціально створені на час передвиборчої кампанії боти поливали мене брудом, а сама Анастасія Ляшенко написала, що я ніби то, встромила їй ніж у спину».

Журналістка продовжує: «Далі розпочалася епопея із розрахунком і видачею трудової книжки. Анастасія Ляшенко знову вперто ігнорувала всі мої звернення про звільнення і видачу документа і коштів. Нарешті, після багатьох днів від часу написання заяви про звільнення, мені зателефонувала секретарка і запросила забрати в редакції трудову книжку і гроші. Це відбулося 13 серпня. Затримка видачі трудової книжки є порушенням чинного законодавства, як і невиплата заробітної плати роботодавцем, адже у конверті я знайшла аж 2000 гривень, за два місяці роботи!»

«Наразі я звертаюся до юристів і планую відновити справедливість. На конструктивні перемовини з депутаткою, годі й сподіватися», підсумувала журналістка.

Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01