Дисертаційне дослідження Світлани Нестулі таки «розсекретили»

ПОЛТАВА
07.10.2019, 10:58

Дисертацію Світлани Нестулі відтепер може переглянути кожний охочий.

Захист докторської дисертації заступника міського голови з питань розвитку гуманітарної сфери Світлани Нестулі відбувся у Полтаві 6 вересня. Попри вимоги чинного законодавства, навіть після захисту текст дисертації був в Інтернеті недоступним.

11 вересня на це порушення звернули увагу журналісти «Останнього Бастіону». На сайті ПНПУ у рубриці дисертацій спецради Д44.053.03 містилася лише титульна сторінка докторського дослідження Світлани Нестулі.

Наші журналісти періодично перевіряли згадану рубрику, але результат був одним і тим самим: одна лиш титульна сторінка.

Під час перевірки 7 жовтня, тобто вже за місяць після захисту, було виявлено, що текст дисертації таки опублікували.

Раніше гіперпосилання у вигляді назви дисертації Нестулі вело до файлу формату doc, який становила титульна сторінка кваліфікаційної праці. Станом на 7 жовтня цей файл лишається доступним, але гіперпосилання веде до PDF-файлу з повним текстом дисертації.

Нагадаємо, що згідно з чинними нормами текст дисертації має оприлюднюватися на офіційному веб-сайті вищого навчального закладу, спеціалізована вчена рада якого прийняла дисертацію до захисту, не пізніше, ніж за 10 календарних днів до дати захисту дисертації.


Читайте також:
Полтава
Чиновники вирішили перейти на новий рівень самопіару, згадавши про природу. Скільки на це витрачено коштів платників податків — невідомо.
12:30
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00