Дисертацію Світлани Нестулі «засекретили»

ПОЛТАВА
11.09.2019, 05:58

6 вересня в Полтаві відбувся захист докторської дисертації заступника міського голови з питань розвитку гуманітарної сфери Світлани Нестулі.

Захист дисертації пройшов на засіданні спецради Д44.053.03 в ПНПУ. Тема дисертації – «Дидактичні засади формування лідерської компетентності майбутніх бакалаврів з менеджменту в освітньому середовищі університету».

Згідно з чинними нормами текст дисертації має оприлюднюватися в мережі Інтернет ще до захисту. Відповідний наказ міністра освіти був виданий ще влітку 2015 року.

«На офіційному веб-сайті вищого навчального закладу (наукової установи), спеціалізована вчена рада якого прийняла дисертацію (опубліковану монографію) до захисту, у розділі, в якому міститься інформація про роботу ради, розміщуються в режимі читання: примірник дисертації в електронному вигляді, крім дисертації, що містить державну таємницю або інформацію для службового користування, не пізніше ніж за 10 календарних днів до дати захисту дисертації (…); відгуки офіційних опонентів в електронному вигляді (…); автореферат дисертацій», – йдеться у наказі.

Тим не менше, станом на ранок 11 вересня дисертаційне дослідження Світлани Нестулі недоступне. Точніше, у рубриці дисертацій спецради Д44.053.03 міститься лише титульна сторінка дисертації.

Інші дисертації, що захищалися у рамках роботи спецради Д44.053.03, зокрема захищені цього року дисертації Вадима Пилипенка та Лідії Ходаковської, доступні у повному обсязі. 

Також не виникає жодних проблем при перегляді автореферату Світлани Нестулі та відгуків її офіційних опонентів.

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27