Дитсадок на 140 місць з’явиться в Розсошенцях у жовтні, але всіх охочих не прилаштує

ПОЛТАВА
17.03.2017, 12:21
Дитсадок на 140 місць з’явиться в Розсошенцях у жовтні, але всіх охочих не прилаштує

Новий дитячий садок у с. Розсошенці, передмісті Полтави, обіцяють здати в експлуатацію вже в кінці жовтня цього року. Садок на 140 дітей розташований по вул. Перспективній у районі обласної ДАІ. Його будує ВАТ «Комбінат виробничих підприємств», яке забудовує цей мікрорайон. По завершенню садок передадуть на баланс Щербанівської сільради і будуть утримувати районним бюджетом, повідомив Михайло Кононенко, голова Полтавської райради, пише «Останній Бастіон». 

«Комбінат» зобов’язався збудувати дитсадок у рахунок відсотків за пайову участь від будівельної діяльності. Гроші спрямував на розвиток інфраструктури. Бо в тому районі Розсошенець з’явилися 12 новобудов і жодного садка. Виникла потреба в 200 місцях дошкільного закладу для дітей. Новий садок частково вирішить це питання», – сказав Кононенко в інтерв’ю.

Окрім спорудження будівлі, забудовник придбає всі необхідні меблі. Після введення в експлуатацію фінансувати дитсадок, виплачувати зарплату вихователям будуть із районного бюджету.

Наразі тривають проектні роботи щодо будівництва ще одного дитсадка на базі Щербанівської школи, повідомив Кононенко. 

Раніше в Полтавській районній раді вже заклали в бюджет 5 млн грн для реконструкції єдиної в районі гімназії в с. Розсошенці.

Читайте також:
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23