Для кременчужан здорожчає проїзд у громадському транспорті

ПОЛТАВА
23.06.2014, 13:05
Для кременчужан здорожчає проїзд у громадському транспорті

З 26 червня проїзд у кременчуцьких маршрутках здорожчає на 50 копійок і складе 3 гривні. За квиток у автобусі доведеться сплачувати 2 гривні замість 1,75 копійок.

Про це повідомляє прес-служба кременчуцької міської ради.

Вартість проїзду у тролейбусі залишиться незмінною – 1,50 копійок.

Полтавське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету підвищення вартості проїзду у Кременчуці погодило, натомість відмовили полтавському міськвиконкому, аргументуючи це тим, що у Полтаві вже вкотре не надали розрахунків вартості тарифів і не обґрунтували іх економічно.

-Підставою непогодження проекту вказаного рішення територіальним відділенням було відсутність економічного обґрунтування такого підвищення тарифу, оскільки ані Виконкомом Полтавської міської ради, ані безпосередньо автомобільними перевізниками на вимоги територіального відділення не були надані розрахунки вартості тарифу на перевезення пасажирів у звичайному режимі руху, які б підтверджували наявність економічно обґрунтованих підстав для такого підвищення, - пояснив голова Полтавського обласного територіального відділення АМКУ Володимир Оніщенко.

Нагадаємо, полтавський міськвиконком планував встановити тариф 3 гривні на квитки в автобусах загального користування, які курсують у звичайному режимі руху.

Олена Заєць 


Читайте також:
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54