Для студентів ПолтНТУ запрацював унікальний літній табір

ПОЛТАВА
18.07.2014, 11:48
Для студентів ПолтНТУ запрацював унікальний літній табір

Днями для студентів Полтавського національного технічного університету розпочалася зміна у навчально-оздоровчому таборі «Ворскла». Це один з небагатьох університетських таборів, які існують в Україні. Тут студенти можуть вивчати англійську в «мовному клубі», займатися різними видами спорту, відпочивати на природі та брати участь у різних майстер-класах.

Про це повідомила прес-служба Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка

«Табір був заснований ще у 60-х роках. Зараз він розвивається, кожного року ми намагаємося зробити його ще більш комфортним і затишним. «Ворскла» є гордістю Полтавського національного технічного університету, тут із задоволенням відпочивають як студенти, так і викладачі.

У 2014 році табір відкриває нову сторінку: завдяки активістам гуманітарного факультету університету тут щодня буде проводитися «Speaking club». На цих заняттях усі бажаючі зможуть удосконалити свої знання англійської мови» - розповів ректор ПолтНТУ, професор Володимир Онищенко.

За словами прес-служби університету, подібні табори протягом багатьох років існують практично при всіх передових світових університетах, зокрема в США, Канаді, Німеччині, Ірландії. В Україні лише кілька вузів можуть похвалитися власним університетським табором.

«Цей табір унікальний і ми вдячні адміністрації за те, що його зберегли. Адже сьогодні більшість ВНЗ просто продали або не зберегли свої подібні бази», – зауважив президент студпарламенту ПолтНТУ Костянтин Репало.

За інформацією прес-служби, на території табору розташоване футбольне, волейбольне, баскетбольне поле і майданчик для настільного тенісу. Тож студенти зможуть проводити спортивні змагання. У програмі заходів також щоденні перегляди кінофільмів (українською та англійською мовами), інтелектуальні ігри, квести, відпочинок на березі річки Ворскла, майстер-класи з танців та боді-арту.


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01