Дорогі дороги, як турки піраміди будували

ПОЛТАВА
11.10.2017, 08:33
Дорогі дороги, як турки піраміди будували

З початку жовтня з родовища «Суха Солониця», яке розташоване на північній околиці однойменного села Лубенського району Полтавської області безконтрольно вивозяться сотні машин підсипочного грунту.

Вивозять машини з маркуванням відомої будівельної компанії “Онур”, яка будує Україні дороги за грубі гроші з держбюджету. Все було б добре, якби хтось вів облік вивезеного, але ж ні. Виходить, що на українському родовищі панують іноземці.

Як стверджують працівники кар’єру Лубенської філії ДП «Полтавський Облавтодор» ніякого обліку вони не здійснюють, екскаватори “Онура” навантажують копалини на свої ж машини скільки їм заманеться.

Ціна питання тисяч кубометрів? - 1 тисяча грн!

Саме за ці мізерні копійки вивозяться сотні машин. Найцікавіше, що цього “Онура” на полігоні начебто взагалі нема.

Ось вам схема, якій би позаздрив сам Остап Бендер!

Лубенський райавтодор уклав договір з харківським товариством ТОВ «Лейківпісок» про виконання робіт з благоустрою. ТОВ «Лейківпісок» начебто має право вивезти весь необхідний йому обсяг ґрунту (згадуємо ціну договору - 1 тис. грн.).

Далі цікавіше: ТОВ «Лейківпісок» (м. Харків) начебто продає ґрунтову суміш ТОВ ''Автотрактатбуд» (м. Полтава) на умовах само вивозу (цілком ймовірно, що "вивозять" аж з Харкова). Ну а ТОВ ''Автотрактатбуд» вже продає Онуру.

Отож що маємо. Онур безкоштовно і безобліку возить собі глину з державного кар’єру на дорогу.

Потім з’являються такі потрібні ланки для встановлення ОГОГОціни: Лубенський райавтодор - ТОВ «Лейківпісок»-ТОВ ''Автотрактатбуд» ну і турецька компанія з коротенькою назвою «Онур Тааххут Ташимаджилик Iншаат Тіджарет Ве Санаї Анонім Шикерті».

В результаті “Онур” має майже безоплатну суміш для будівництва за яку потім щедро розрахується держава тобто ми з вами.

І нікому то не потрібно? Чи всі кому потрібно вже своє отримали?

Згадалися слова Вови Гройсмана: "Вони кричать, а ми будуємо дороги і створюємо робочі місця".

Кричіть хоч репніть, любі українці!

Схеми працюють!

Руслан Ляшко

Депутат полтавської обласної ради

Читайте Більше: «Бастіон» переслідують через перекриття чорної каси «Народного Фронту»

Замголови «Укравтодору» погоджував «відкат» із виділених на ремонт доріг 2 млрд грн (ВІДЕО)

Дорогі дороги, як турки піраміди будували_1

Дорогі дороги, як турки піраміди будували_3

Читайте також:
Полтава
Фахівці обстежили ділянку проєктування поблизу бази відпочинку «Зóрі». Об'єкт розташований в Омельницькій громаді Кременчуцького району.
14:45
Полтава
Підрозділи фронтовиків щотижня отримують від тиловиків як слова вдячності, так і надійну підтримку. Разом — до спільної перемоги!
08:12
Полтава
Вшанування пам'яті захисників важливе для плекання патріотизму у прийдешніх поколінь. Люди мають знати імена тих, хто поліг за нашу свободу.
вчора, 19:17
Полтава
Наш земляк поліг смертю хоробрих під час виконання бойового завдання у селі Урожайне на Донеччині. Незламному героєві було 44 роки.
вчора, 14:56
Полтава
Жадібність і бажання легкої наживи до в'язниці можуть довести. Порушникам нерестової заборони це доводять до відома вже після затримання.
вчора, 08:23
Полтава
Цьогоріч у березні на соціальний захист воїнів і їхніх родин із бюджету виділено 198 тисяч гривень. Кошти спрямовані на різні види допомоги.
14 квітня, 16:12