Дорогу з Полтави на Кременчук почали ремонтувати з гарантією 10 років

ПОЛТАВА
04.05.2017, 10:20
Дорогу з Полтави на Кременчук почали ремонтувати з гарантією 10 років

Полтавські дорожники вирішили зробити подарунок автомобілістам до літнього сезону. Вперше за останні майже 50 років розпочався капітальний ремонт траси на Кременчук. До цього на автодорозі М-22 Полтава-Олександрія, яку збудували в 60-х роках минулого століття, з року в рік латали лише окремі ями.

Ремонт дороги на Кременчук на замовлення Служби автомобільних доріг Полтавщини виконує компанія "Ростдорстрой", яка стала переможцем проведеного раніше тендеру. Спочатку працівники укладають 12-сантиметровий шар щебенево-піщаної суміші, до якої додається цемент та спеціальна емульсія. Після цього укладається кілька шарів асфальтобетону різної товщини.

За інформаціє прес-служби Полтавської ОДА, загальна вартість капітального ремонту дороги з Полтави на Кременчук складає майже 1 млрд. грн. Поки що область має трохи менше третини від необхідної суми – 300 млн. Інші кошти мають надійти вже під час виконання робіт. До речі, підрядник обіцяє надати на виконаний ним ремонт гарантію терміном на 10 років.

Дорогою Полтава-Олександрія щодня проїжджає до 20 тисяч автомобілів, значна частина з яких – вантажні.

Зазначимо, що цього року дорожники планують розпочати також ремонт іншої стратегічно важливої траси – Р-52, яка з’єднує Полтавську й Дніпропетровську області.


Читайте також:
Полтава
Чиновники вирішили перейти на новий рівень самопіару, згадавши про природу. Скільки на це витрачено коштів платників податків — невідомо.
12:30
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00