Друге пришестя Олега Пустовгара

ПОЛТАВА
23.04.2014, 11:31
Друге пришестя Олега Пустовгара

Розпорядженням голови Полтавської облдержадміністрації Віктора Бугайчука № 162-к від 17.04.2014 р. призначено директором Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА призначено Олега Миколайовича Пустовгара.

Як відомо, він за часів губернаторства Валерія Асадчева уже опікувався інформаційною сферою на Полтавщині. 

А також у різний час був помічником-консультантом народних депутатів України Валерія Борзова, Леся Танюка, Миколи Кульчинського і В’ячеслава Кириленка.

Займається активною громадсько-політичною роботою ще з 90-х років минулого століття. Один з ініціаторів відродження у 1992 році товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка; з 1991 по вересень 2009 року — активіст, а потім голова Полтавської обласної організації Народного Руху України. 

З березні 2010 року — голова обласної організації партії «За Україну!».

Депутат обласної ради п’ятого скликання, входив до комісії з питань інформаційної сфери.  Активний учасник Революції Гідності, член Президії Ради обласної громадської організації «Майдан».

 

Читайте також:
Полтава
Чиновники вирішили перейти на новий рівень самопіару, згадавши про природу. Скільки на це витрачено коштів платників податків — невідомо.
12:30
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00