Екоактивісти прибрали найвищу точку Полтавщини

ПОЛТАВА
14.09.2019, 08:25
Екоактивісти прибрали найвищу точку Полтавщини

Гора Пивиха є улюбленим місцем відпочинку для мешканців прилеглих Глобинського і Кременчуцького районів. В останні роки це ізольоване специфічним ландшафтом підвищення перетворилось на стихійний смітник.

З метою привести до ладу природну окрасу Полтавщини, 13 вересня на Пивиху з'їхалися екоактивісти з Градизька. Молоді люди не тільки прибрали територію, але й відсортували наявне сміття.

Знайдені скло, пластик і метал, яке залишили по собі відпочивальники, було здано до пункту приймання вторинної сировини. Екоактивісти наголосили, що збереження навколишнього середовища не має бути проблемою окремих зацікавлених осіб, але пріоритетом всіх мешканців Полтавської області, яким не байдуже — жити у смітнику чи ні.

Екоактивісти прибрали найвищу точку Полтавщини_1

Екоактивісти прибрали найвищу точку Полтавщини_3

(Фото: Мирослав Носа)

Читайте також:
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06