Екс-ворсклянин Громов гратиме в чемпіонаті Росії

ПОЛТАВА
17.03.2017, 13:57
Екс-ворсклянин Громов гратиме в чемпіонаті Росії

Екс-хавбек київського «Динамо» Артем Громов офіційно став гравцем «Крыльев Советов». Про це інформує прес-служба російської команди.

Комітет РФС по статусу гравців дозволив самарському клубу внести Громова в заявку. Він буде виступати за «Крилья Совєтов» під номером 16 і зможе вийти на поле в найближчому матчі РФПЛ проти «Ростова».

Екс-ворсклянин Громов гратиме в чемпіонаті Росії_1

Останнім клубом Громова було київське «Динамо». 27-річний футболіст перейшов до «Динамо» з полтавської «Ворскли», де був одним із ключових гравців атаки. Проте, в складі столичного гранда півзахисник провів серію невдалих поєдинків і не зумів стати гравцем основи.

– Громов хотів грати, ми йому надали статус вільного агента. Громов пішов як вільний агент на півроку. Але в нас є домовленість, що якщо він буде нам потрібен і у нього буде бажання, то він може повернутися до нас, – розповів Суркіс в інтерв'ю FootballHub.

Під керівництвом Сергія Реброва Громов зіграв у 12 матчах у всіх турнірах.

Віктор Карпенко

Читайте також:
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00