Електрики «спалили» село на Полтавщині

ПОЛТАВА
30.09.2014, 08:52
Електрики «спалили» село на Полтавщині

В селі Олександрівка Пирятинського району згоріли всі електроприлади через надмірну напругу в мережі.

Високовольтний сплеск в електромережі села Олександрівка вивів з ладу всі прилади які були включені в розетки. Люди в одну мить лишилися холодильників, телевізорів, пральних машин, бойлерів а дехто й опалення, та іншої дрібної техніки. Грошей на купівлю нової у селян немає. Провину за аварію, яка деяким оселям півтисячного села спричинила збитки на десятки тисяч гривень, постраждалі покладають на місцевого енергопостачальника, та вимагають відшкодувань.

В «Полтаваобленерго» назвали випадок технічним збоєм, та обіцяють розслідування. Наразі співробітники підприємства разом з місцевими депутатами обходять оселі та реєструють пошкодження.


Читайте також:
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
вчора, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
вчора, 12:23
Полтава
Повітряні очі гніву нині мають фронтовики із лав 66 Окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго. Наших земляків підсилили.
вчора, 08:12