Фекалії від Мамая затоплюють місто

ПОЛТАВА
20.07.2015, 06:51

Партія Олександра Мамая зі зміненою назвою "Сортир України" вже на повну силу починає свою діяльність! Цукор, що в шлунках пенсіонерів перетворився на фекалії невдовзі затопить Полтаву. Мабуть, подарунки для стареньких виявилися ністільки солодкі та ядучі, що проривають каналізаційну мережу міста й дороги, створюючи гівняні" МАМАЙ-ЯМИ", які скоро засмокчуть у пастки з лайном усе місто. 

По одній із центральних дорожних артерій міста вул. Фрунзе тепер курсує не транспорт, а те, що лишиться після партії Мамая "Сортир України" - фекалії. Полтавці, будьте уважні та обережні, не втопіться в лайні через головного "сортирянина". Комунальники ж грають на Мамая - навіть і не думають працювати, щоби ліквідувати наслідки БЕЗдіяльності очільника міста. Фекалії від цукру Мамая розповзаються дорогою вже другий день поспіль.

Фекалії від Мамая затоплюють місто_1

Фекалії від Мамая затоплюють місто_3


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01