Фонтани та лавки за 60 мільйонів: завтра у міськраді «обговорять» скандальний проект

ПОЛТАВА
10.07.2019, 07:54
Фонтани та лавки за 60 мільйонів: завтра у міськраді «обговорять» скандальний проект

Завтра, 11 липня, у Полтавській міській раді відбудеться засідання постійної комісії з питань економічної політики, комунальної власності, бюджету та фінансів.

Під час засідання заплановано вислухати інформацію «Про внесення змін до Програми реконструкції, капітального ремонту, благоустрою та впорядкування парків, скверів, бульварів та інших зелених зон та зелених насаджень у м. Полтава на 2018-2020 роки». Із нею виступить заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів екс-регіонал Олексій Чепурко.

Офіційно зміни до Програми мають затвердити післязавтра, 12 липня, під час сесії міськради.

Загальний обсяг фінансів, які заплановано на реалізацію Програми протягом 2018-2020 років, становить 184, 86 мільйонів гривень. З них 63, 4 мільйонів гривень повинні витратити протягом 2019-го року.

Найдорожчими проектами програми має стати реконструкція парку «Незалежність» — 60 мільйонів гривень, парку Котляревського — 29 мільйонів гривень та парку на Браїлках — 19 мільйонів гривень.

Необхідність покращити благоустрій міста, зокрема його рекреаційних зон, не викликає сумнівів. Тим не менше, зазначені суми вражають. Особливо на тлі такої хронічної проблеми міста як поганий стан доріг. І, звісно ж, важко повірити, що виділені кошти будуть задіяні без корупційних схем.

Фонтани та лавки за 60 мільйонів: завтра у міськраді «обговорять» скандальний проект_1

Фонтани та лавки за 60 мільйонів: завтра у міськраді «обговорять» скандальний проект_3

Фонтани та лавки за 60 мільйонів: завтра у міськраді «обговорять» скандальний проект_5

Читайте також:
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54