Фронтовик: «Ми ніколи не пробачимо сліз матерів, дружин та дітей наших полеглих воїнів»

УКРАЇНА
10.10.2019, 08:08
Фронтовик: «Ми ніколи не пробачимо сліз матерів, дружин та дітей наших полеглих воїнів»

Бійці українських добровольчих формувань категорично проти розведення військ і реалізації «Формули Штайнмаєра».

Про це заявив діючий командир 1-ї окремої штурмової роти Добровольчого українського корпусу Дмитро Коцюбайло.

«Чи незавелика ціна заплачена людськими життями за незалежність, аби полишити боротьбу? На тлі останніх подій неодноразово лунало питання стосовно позиції добровольців у ситуації, котра склалася навколо так званої «Формули Штайнмаєра» та її наслідків. Для нас відповідь є однозначною та категоричною: ми проти відведення військ, бо протягом шести років кожен з клаптиків цієї території просяк кров’ю наших побратимів, котрі віддали боротьбі найцінніше – своє життя», – написав доброволець на своїй сторінці у соцмережі.

«Ми проти амністії бойовиків, оскільки амністувати означатиме пробачити, а ми ніколи не пробачимо сліз матерів, дружин та дітей наших полеглих воїнів. Ми проти проведення місцевих виборів під егідою ОБСЄ, оскільки провівши їх, Україна без жодного шансу на повернення поділиться на «тих» та «інших». І це буде незворотньо. І, звісно, ми КАТЕГОРИЧНО проти будь-якої капітуляції, оскільки капітулювати – це зрадити тих, хто боровся і хто бореться зараз. Хто віддав і віддає найцінніше», – додав командир.

На завершення Дмитро Коцюбайло заявив, що його підрозділ продовжуватиме стояти на сторожі свободи і незалежності України.