«Гірник-Спорт» та «Полтава» перемогли в гостях, «Кремінь» – головний аутсайдер Першої ліги

ПОЛТАВА
19.08.2017, 17:27
«Гірник-Спорт» та «Полтава» перемогли в гостях, «Кремінь» – головний аутсайдер Першої ліги

Три полтавських клуби в 7 турі Першої ліги продемонстрували різні результати. «Полтава» реабілітувалася за домашню поразку від «Арсеналу», «Гірник-Спорт» нарешті переміг, а «Кремінь» вкотре програв і впевнено замикає турнірну таблицю.

Після чотирьох поспіль поразок «Гірник-Спорт» нарешті здобув перемогу, обігравши на виїзді «Жемчужину».

Господарі відкрили рахунок вже в дебюті зустрічі. Вдовіченко зі своєї половини поля вивів Шестакова один на один з голкіпером, а той Мирного переграв.

Гірники відігралися у другому таймі, Батюшин красивим ударом зі штрафного зрівняв рахунок, а на 75 хвилині Панасенко дальнім пострілом під поперечину, вивів гостей вперед. В підсумку 1:2 й «Гірник Спорт» піднявся на тринадцяту сходинку.

В наступному матчі «гірники» зустрінуться з київським «Арсеналом».

«Гірник-Спорт» та «Полтава» перемогли в гостях, «Кремінь» – головний аутсайдер Першої ліги_1

«Жемчужина» (Одеса) – «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) 1:2
Голи: Шестаков 10 – Батюшин 51, Панасенко 75

«ЖЕМЧУЖИНА»: Ширяєв, Клімаков, Поспєлов, Шестаков, Паламар (Діденко 90), Долінський, Кулішенко (Лазарович 51), Вдовіченко, Малюк (Акімов 46), Георгієв, Ткач
Запасні: Стародубець, Деменчук,Хромих.Головний тренер: Денис Колчін

«ГІРНИК-СПОРТ»: Мирний, Павлик, Пінчук, Панасенко, Батюшин (Сидоренко 87), Курелєх, Цапій, Шевчук (Черній 27), Фаюк (Кравчук 77), Луценко (Коваленко 70), Носарєв
Запасні: Камінський,Прутян.
Головний тренер: Сергій Пучков
Попередження: Поспєлов 48 – Черній 47

Раніше «Гірник-Спорт»вирішив розірвати контракти з двома футболістами, йдеться про півзахисника Олексія Разуваєва та нападника Сергія Дячука. Обидва гравці прийшли в команду на початку 2017 року й у весняній частині чемпіонату були гравцями основного складу, але з початком нового сезону втратили місце в основі.

В поточному сезоні Сергій Дячук переважно виходив на заміну. В стартовому складі появився лише одного разу в поєдинку проти «Руху». Всього Сергій зіграв в шести поєдинках, в п’яти з яких виходив на заміну.

В Олексія Разуваєва справи йшли гірше в шести матчах він провів на полі в сумі лише 57 хвилин. Олексій виходив на заміну в чотирьох іграх.Замість них до команди на перегляд прибули декілька новачків.

Кременчуцький Кремінь в рамках сьомого туру чемпіонату України вдома приймав Інгулець й поступився 0:1. Переможний гол гості провели на 71 хвилині, відзначився Акименко.

Ця поразка для кременчужан стала четвертою поспіль і шостою з початку першості. Після семи зіграних турів «Кремінь»із трьома набраними очками займає останнє місце.

В наступному турі кременчужани зіграють з «Геліосом».

«Гірник-Спорт» та «Полтава» перемогли в гостях, «Кремінь» – головний аутсайдер Першої ліги_3

«Кремінь» (Кременчук) – «Інгулець» (Петрово) 0:1
Голи: Акименко 71

«Кремінь»: Онопко, Ченбай, Горват (Вовкодав 90), Тимченко, Степанчук, Саркісян (Янаков 68), Боровський (Тертишний 67), Прошенко (Богданов 75), Ходуля, Піскун, Бичков
Запасні: А.Олійник, В.Олійник.
Головний тренер: Сергій Ященко

«Інгулець»: Ганєв, Лупашко, Павлов, Акименко (Січінава 90), Коцюмака (Бесараб 65), Медведєв (Рябушко 54), Гончаренко (Павелько 86), Клименко, Запорожець, Солдат, Мішуренко
Запасні: Гурідов, Шарко, Світличний.
Головний тренер: Сергій Лавриненко

Попередження: Степанчук 61, Боровський 63, Тимченко 79, Піскун 83 – Мішуренко 53, Рябушко 59
Вилучення: Тертишний 83 – Запорожець 83.

ФК «Полтава» на виїзді з рахунком 3:2 переграв «Черкаський Дніпро».

Перший тайм завершився нічиєю 1:1, господарі відкрили рахунок на 23 хвилині, відзначився Качур, але через три хвилини Голіков дальнім ударом відновив паритет.

Одразу по перерві Трояновський вивів «містян» вперед. Тож тепер відігруватись довелось Дніпрянам, що вони й зробили з пенальті, який реалізував Кошадзе. Але все ж останнє слово було за гостями, на 70 хвилині Трояновський забив переможний гол.

ФК «Полтава» на третьому місці, в наступному турі полтавці зіграють з «Нафтовиком».

«Гірник-Спорт» та «Полтава» перемогли в гостях, «Кремінь» – головний аутсайдер Першої ліги_5

«Черкаський Дніпро» – ФК «Полтава» — 2:3
Голи: Качур (23), Кошадзе (61, пен.) – Кушніренко (26), Трояновський (47, 70).

«Черкаський Дніпро»: Будюк,Ічанський, Тарасенко,Резесідзе,Сторчоус,Проневич, Бойко (Чорний 20), (Шурубура77),Кошадзе(Смірнов 77), Колос (Тенжицький55), Захаревич, Качур
Запасні: Марченко,Сутченко, Драч
Головний тренер: Олександр Кирилюк

«Полтава»: Кучинський, Ковтун, Парамонов, Голіков, Кушніренко (Бородай 86),Кропивний, Недоля (Покотилюк63), Савін (Олійник 71), Савченко (Страшкевич78), Трояновський, Дегтярьов (Ковпак 64)
Запасні: Кринський, Сокуренко
Головний тренер: Анатолій Безсмертний

Попередження: Колос (53),Проневич(54),Тенжицький(67),Резесідзе(90+4) – Кушніренко (67)

Віктор Карпенко

Читайте також:
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
17 квітня, 12:23