​Глобинську громаду скликають на слухання з приводу появи свиноферми

ПОЛТАВА
05.11.2019, 09:09
​Глобинську громаду скликають на слухання з приводу появи свиноферми

Селян Глобинського району запрошують взяти участь у громадському обговорені щодо розроблення проєкту детального плану території для будівництва свиноферми на 5000 голів.

Відповідне оголошення опубліковано на сайті Глобинської районної державної адміністрації від 5 листопада. Зазначається, що у межах запланованого об'єкту мають звести котельню і теплову мережу на репродукторі для розведення свиней постійного утримання.

Чиновники наголошують, що громадські слухання мають на меті врахувати інтереси Глобинської міської, а також Обознівської та Зарічнянської сільських громад. Згідно з плановою документацією, свиноферму мають побудувати за межами вказаних населених пунктів неподалік села Зарічне.

Замовником проєкту є Глобинська РДА за зверненням Науково-виробничого підприємства "Глобинський свинокомплекс". Розробником виступає Товариство з обмеженою відповідальністю "Полтава-екосервіс".

Обговорення відбудуться 4 грудня о 10:00. Усі охочі висловити свою думку з вказаного питання запрошуються до приміщення Обознівської сільської ради, за адресою — с. Обознівка, вул. Перемоги, 23А.

Читайте також:
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36