ГО "Останній Бастіон", Геннадій Сікалов й сотні полтавців на протесті біля СБУ (ВІДЕОЗВІТ)

ПОЛТАВА
27.05.2015, 17:10

Сьогодні небайдужі полтавці, активісти міста, мешканці будинку за адресою Ляхова, 12 А, та ГО «Останній Бастіон» вчергове влаштували акцію протесту проти дій влади та геноциду, який можновладці влаштували українцям. 

Лідер ГО "Останній Бастіон" запросив представників СБУ долучитися до акції, та звісно, ніхто зі службовців й носа не висунув на вулицю:

Зате підтримали акцію дітлахи, наше майбутнє, ті, заради кого ми всі пікетуємо, стайкуємо та перекриваємо дороги:

Зрештою, міліція спробувала вчинити тиск і перешкодити протестувальникам. Що з того вийшло, дивіться у сюжеті:

ГО "Останній Бастіон" зазначає міській владі, що це не останній протест. За 2 тижні, шановні, якщо ви не запрацюєте на народ і для народу, готуйтеся, що перекритими будуть не 2 дороги, а 5-10. Якщо влада не чує сусіпльство, то люди в свою чергу не почують владу й будуть домогатися належного їм рівня життя самотужки. 

Разом ми сила!

ГО "Останній Бастіон"


Читайте також:
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27