СЬОГОДНІ ПРОТЕСТ ПРОТИ НЕЗАКОННИХ ДІЙ ВЛАДИ ВІД СОТЕНЬ ЛЮДЕЙ ТА "ОСТАННЬОГО БАСТІОНУ"

ПОЛТАВА
03.07.2015, 06:10
СЬОГОДНІ ПРОТЕСТ ПРОТИ НЕЗАКОННИХ ДІЙ ВЛАДИ ВІД СОТЕНЬ ЛЮДЕЙ ТА "ОСТАННЬОГО БАСТІОНУ"

Геннадій Сікалов, лідер ГО «Останній Бастіон» та сотні полтавців оголошують ПРОТЕСТ ПРОТИ НЕЗАКОННИХ ДІЙ ВЛАДИ ШЛЯХОМ ВОЛЕВИЯВЛЕННЯ, ПЕРЕДБАЧЕНОГО НАМ КОНСТИТУЦІЄЮ (статті 1,2,3, 5) й оголошує СЬОГОДНІ, 3 липня, о 12-00 годині зібрання всіх небайдужих й самосвідомих людей, які невдоволені хабарницькими рішеннями та бездіяльністю влади на всіх її рівнях.

Метою протесту за участю кількох сотень людей є:

1) Передати гуртожиток за адресою Київське Шосе, 56, із якого незаконно виселяють людей, на баланс міської ради з наданням їхнім законним мешканцям, які проживають у гуртожитку по 20-30 років ордерів та прав власності на житло, що ПЕРЕДБАЧЕНО їм ЗАКОНОМ;

2) Капітальний ремонт цього гуртожитку та всіх інших будівель, що є комунальною власністю міста та в яких проживають люди;

3) Притягнути до відповідальності всіх винних (Мамая, Матковського, Стрелюка, Беха та інших учасників організованого злочинного угруповання) у незаконному виселенні мешканців із житла, що передбачено їм законом. 

Наша мета – звернути увагу української влади та громади та закордонних міністрів та уряди Заходу на протиправні дії корупційної влади в Україні та на Полтавщині, зокрема. Пам’ятаймо, що єдина законна влада в демократичній країні – це народ! Увесь уряд – це вибрані нами особи, що мають працювати винятково для нашого спільного блага. Тільки народ, ми разом та кожен із нас, наші діти та онуки є найвищою цінністю для цілої держави! Не політики з їхніми кланами та награбованими з наших кишень мільярдами. Ми їх утримуємо через податки, а не вони нас. То чому ми 25 років утримуємо на грудях змію, яка висмоктує з нас усе вартісне? Час для змін і серйозних дій настав. За нас говорять наші справи. І волевиявлення в п’ятницю, 3 липня, це ще одна цеглинка в наш останній бастіон, адже нам більше нікуди відступати!

ЗБИРАЄМОСЯ СЬОГОДНІ НАВПРОТИ «ЕПІЦЕНТРУ» (ВУЛ. КИЇВСЬКЕ ШОСЕ, 41) БІЛЯ КАФЕ «МИСЛИВЕЦЬ» (ВУЛ. КИЇВСЬКЕ ШОСЕ, 74Б). НАС БУДЕ КІЛЬКА СОТЕНЬ. БУДЕ ПЕРЕКРИТА ДІЛЯНКА ДОРОГИ ХАРКІВ-КИЇВ. НА ПРОБЛЕМИ ЛЮДЕЙ ЗВЕРНУТЬ УВАГУ ВСІ УКРАЇНСЬКІ ЗМІ, НОВИНИ ПРО ПРОТЕСТ ДІЙДУТЬ ДО УРЯДІВ ЄВРОПЕЙСЬКИХ КРАЇН.

Якщо не ми, то хто змусить владу діяти на наше з вами спільне благо?

Відступати нікуди, це наш «Останній Бастіон».

СЬОГОДНІ ПРОТЕСТ ПРОТИ НЕЗАКОННИХ ДІЙ ВЛАДИ ВІД СОТЕНЬ ЛЮДЕЙ ТА

Геннадій Сікалов

Лідер об’єднання ГО «Останній Бастіон», полтавець


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01