Голкіпер «Ворскли» став кращим гравцем чемпіонату

ПОЛТАВА
09.08.2017, 04:49
Голкіпер «Ворскли» став кращим гравцем чемпіонату

Таке рішення експертної ради УПЛ

Українська Прем’єр-Ліга, опитавши фахівців, які входять до нашої експертної ради, визначила найяскравішого футболіста з усіх, які взяли участь у матчах 4 туру Чемпіонату УПЛ.

Хто увійшов до складу експертної ради? Сергій Нагорняк, Ігор Шуховцев, Геннадій Орбу, Олександр Сопко, Віктор Грачов, Йожеф Сабо, Дмитро Поворознюк, Степан Юрчишин, Олександр Денисов, Олег Венглинський.

За підсумком голосування перемогу здобув голкіпер «Ворскли» Олександр Ткаченко, який у матчі з «Динамо» допоміг своїй команді втримати нульову нічию!

Віктор Карпенко

Читайте також:
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45
Полтава
Чиновникам і депутатам немає часу вкладатися в українську перемогу, адже посилено набивають кишені. Підтримка воїнів — на громадянах.
26 березня, 07:09