Голова обласного антимонопольного комітету розповів про справу Олега Пустовгара та Ніни Кузьменко

ПОЛТАВА
11.07.2014, 10:47
Голова обласного антимонопольного комітету розповів про справу Олега Пустовгара та Ніни Кузьменко

На останній сесії Полтавської обласної ради було розглянуте питання щодо конкурсу між Громадськими організаціями. У ході проведення конкурсу віднайшли факти, за якими Олега Пустовгара та Ніну Кузьменко звинуватили у корупції.

Про це повідомив голова Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету Володимир Оніщенко на прес-конференції в Обласній державні адміністрації.

«Розглянувши матеріали, які нам були надані з цього приводу, ми дійшли до одного неприємного висновку, що з 15 громадських організацій, які брали учать у конкурсі, тільки одна відповідала вимогам конкурсу і могла брати у часть у змаганні», - роз’яснив Оніщенко.

За його словами, членом конкурсного комітету не може бути особа, яка пов’язана відносинами з кимось із учасників. Олег Пустовгар і Ніна Кузьменко повинні були повідомити, що безпосередньо мають відношення до двох громадських організацій чи взагалі не брати участі у цьому змаганні. 

Також голова Антимонопольного комітету додав, що у конкурсі були відсутні критерії оцінювання Громадських організацій, не зрозуміло взагалі як ставили бали конкурсантам та за якими параметрами їх оцінювали.

Варвара Самохіна

"Останній Бастіон"


Читайте також:
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54