Головко купив ще одного «Рейндж Ровера»: близнюка – як у дружини

ПОЛТАВА
29.03.2015, 13:44
Головко купив ще одного «Рейндж Ровера»: близнюка – як у дружини

Тільки вчора «Останній Бастіон» перераховував британські вподобання сім’ї голови Полтавської облдержадміністрації Валерія Головка і захоплювався розкішним смаком. Приводом для цього стала поява дружини губернатора на новенькому люксовому прокачаному позашляховику «Рейндж Ровер», ціною в трійку КрАЗівських армійських броньовиків.

А сьогодні нам вдалося встановити на чому їздить сам Головко, у час вільний від побудови іміджу патріота-господарника.

Як відомо, посівши крісло губернатора, в час, що вимагає особливої стриманості від чиновників, Валерій Головко пересів на «Тойоту».

Але нещодавно в гаражі Головків з’явився ще один «Рейндж Ровер», другий автомобіль, такий самий як у дружини – найсвіжіша модель, тільки чорного кольору.

На жаль, світлини красуні «Останній Бастіон» поки що не має. Але це виправне – рано або пізно губернатор виведе придбання «в світ».

Валерій Головко уже зареєстрував автомобіль, і отримав державний номер АА 7775 РХ. Так, Валерію Анатолійовичу, це майже джек-пот. При цьому, за даними «Останнього Бастіону» голова облдержадміністрації провів низку маніпуляцій щоб новий автомобіль отримав «столичну прописку».

Описувати «Рейндж Ровер» Головка немає сенсу – автомобіль аналогічний такому у дружини. Зі всіма принадами цяцьки можна ознайомитися у вчорашній >>> статті <<<.

Якби губернатор був хоча б на половину такий патріот, як розказує іншим, і йому і далі сиділося б на Тойоті, то скинувшись «Рейндж Роверами» з дружиною, вони могли б купити полтавським бійцям танк на ходу, або забезпечити роту новими «Спартанами», чим би врятували життя кількох «зайвих» полтавців.


Читайте також:
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
20 квітня, 15:35