Головко та Мамай не серед лідерів за рівнем відповідальності

ПОЛТАВА
07.06.2017, 11:05
Головко та Мамай не серед лідерів за рівнем відповідальності

Аналітики «Слово і Діло» підрахували, скільки своїх обіцянок виконують керівники облдержадміністрацій і мери обласних центрів України.

Щодо аутсайдерів рейтингу відповідальності керманичів обладміністрацій потрібно зазначити, що велика їх частина обійняла посади відносно недавно – в першій і другій половині 2016 року.

Безумовним лідером серед них є голова Київської ОДА Олександр Горган з 0% виконаних обіцянок із жовтня 2016 року. Трохи краще справи з відповідальністю у голів Житомирської та Хмельницької областей Ігоря Гундича і Олександра Корнійчука – з моменту свого призначення вони виконали 10% і 17% обіцянок відповідно.

Губернатор Полтавщини Валерій Головко знаходиться у середині рейтингу, адже виконав 48% обіцянок.

Головко та Мамай не серед лідерів за рівнем відповідальності_1

Серед мерів найвідповідальнішим на сьогодні є міський голова Тернополя Сергій Надал, який дотримав 62% своїх обіцянок. Друге місце по виконаних обіцянках тримає мер Херсона Володимир Миколаєнко – його рейтинг відповідальності становить 53%.

Мер Полтави Олександр Мамай виконав 46% обіцянок.

Найбільш безвідповідальні мери України зараз в Ужгороді, Черкасах, Запоріжжі, Івано-Франківську і Кропивницькому: рівень відповідальності міських голів цих міст коливається між 11% у Богдана Андріїва і 21% у Андрія Райковича.

Віктор Карпенко


Читайте також:
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06