Лікар не знає елементарних правил гігієни

ПОЛТАВА
31.08.2015, 10:16
Лікар не знає елементарних правил гігієни

На нашу електронну адресу надійшов лист від пенсіонера, ветерана праці, який був пацієнтом зубнопротезного відділення у 4-й міській лікарні. Завідуючим цього відділення працює Нелюбін Максим В’ячеславович, зять головного лікаря 4 міської лікарні міста Полтави Куроєдова Леоніда Федоровича.

Ось зміст листа:

«Прошу допомоги так, як Нелюбін М.В - бандит, хам, а також абсолютно неадекватна людина. Для нього є нормальною поведінка, коли він кидається з кулаками, використовує нецензурну лайку, навіть на людей похилого віку, які своєю відданою працею розбудовували нашу країну.

Я маю надію, якщо вам вдасться висвітлити цю проблему і донести її до нашої міської громади, то всі люди, які стали жертвами цього нелюда, перестануть замовчувати його «подвиги».

Звичайно я розумію, що для таких, як Нелюбін, у нашій країні закони неписані, але сподіваюся, що прийде час, коли звичайна людина зможе знайти захист від «сильних світу цього».

Колі Нелюбін проводив мій клінічний огляд у своєму кабінеті, в якому відсутній навіть елементарний умивальник, він повністю знехтував простими правилами гігієні і не вимив руки.

Нажаль, я не можу назвати свого імені, оскільки побоююсь за подальше майбутнє, бо мені і надалі потрібно відвідувати цю лікарню, яка стала злочинним гніздом для клана Куроєдов-Нелюбін».

«Останній Бастіон» хоча б у телефонному режимі намагався отримати коментарі відносно роботи лікаря Нелюбіна та клініки, яка утримується за кошти платників податків, від Куроєдова Л.Ф. На жаль, ніхто не взяв слухавку ні його робочого телефону в кабінеті (63-74-50), ні особистого мобільного (050 58-31-394). Ми все ще чекаємо відповіді головного лікаря чи когось із працівників лікарні. 

Наша редакція і надалі буде висвітлювати роботу «в поті чола» таких «сильних світу цього».


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01