Горять 6 гектарів торфу

ПОЛТАВА
31.10.2014, 08:08

Пожежа поверхневих покладів торфу на відкритій території сталася в селі Тишки Лубенського району.

Загорання на торф’яниках обласною ДСНС було зафіксоване вчора. За оцінкою рятувальників полум’ям охоплено 5,8 гектарів.В гасінні пожежі приймають участь 10 чоловік особового складу служби надзвичайних ситуацій складу та 3 одиниці техніки ДПРП і ДПРЧ.

Станом на 19:00 площу горіння вогнеборцям вдалося скоротити на півгектара. Наразіроботи по ліквідації пожежі продовжуються. Перевірку за фактом пожежі розпочалислідчі органи УМВС у Полтавській області.


Читайте також:
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45
Полтава
Чиновникам і депутатам немає часу вкладатися в українську перемогу, адже посилено набивають кишені. Підтримка воїнів — на громадянах.
26 березня, 07:09