Грузинський священик Путіну: грузини ніколи не пробачать окупацію своїх земель

СВІТ
16.07.2019, 13:41
Грузинський священик Путіну: грузини ніколи не пробачать окупацію своїх земель

Нещодавно президент Росії Путін шокував грузинське суспільство заявами про Абхазію та Південну Осетію.

Зокрема, він стверджував, що після Першої світової війни «Грузія Абхазію окупувала» і проводила геноцид в Абхазії та Південній Осетії. Це викликало величезне неприйняття в грузинському суспільстві і Грузинській православній Церкві, повідомляєповідомляє «Релігійна правда».

Один зі священиків ГПЦ, протоієрей Ілля Чігладзе, опублікував жорстку відповідь, яку поділяє чимало представників ГПЦ.

Священик зокрема написав:

«Нам зрозумілі ваша політична й імперіалістична амбіція та невігластво в питаннях історії, а вам повинно бути зрозуміло, що народ Грузії ніколи не пробачить вам вторгнення на наші території, окупацію наших земель. Запам’ятайте: вам не допоможуть ваші раби-прислужники, зрадники-колаборанти грузини. Вони є гнилим, морально збанкрутілим меншістю, чиє становище в країні досить хитке! Протягом своєї багатотисячолітньої історії Грузія переварила незліченну кількість ворогів, серед них тиранів світового масштабу – Мурвана Глухого, Алафарслана, Джалал Ед-Діна, Тимур-Ленга, Шаха Абаса, і вас перетравимо! Господь збереже пригнічену Грузію, і гнобитель буде уражений!»

Читайте також:
Світ
Кремль влаштовує ситуація, коли мільйони бідняків із Душанбе, Хороґа і Куляба будуть батрачити у РФ. Це призведе до етнічного конфлікту.
08:21
Світ
Пхеньян допомагає Москві коїти геноцид українців, надаючи різне озброєння. Своєю чергою, Сеул готовий надавати все необхідне Києву.
27 березня, 19:45
Світ
Там чудово розуміють загрози, які несуть дрони для класичної армії вчорашнього дня.
27 березня, 17:56
Світ
Юдеї та мусульмани мають у своїх релігіях дивну звичку вбивати червоне теля. Все для того, щоби умилостивити Господа, але не тільки...
26 березня, 12:27
Світ
Третю добу поспіль тривають запеклі бої за медичний комплекс Аш-Шифа. Командування ЦАХАЛ вперто вірить, що знищує терористів ХАМАС.
25 березня, 19:13