Хамство як аргумент

ПОЛТАВА
12.04.2019, 07:54

Хамство як аргумент_1

А як вам отака, трохи й провокативна думка, панове? Хіба сам по собі блазень поза сферою своєї професійної діяльності не викликає у вас підсвідомого співчуття? Гаразд-гаразд, спокійніше, ярлики розвісимо згодом. Прислухайтеся до себе. Невже вас ніколи не тягло офірувати того убогого хоч би троячкою? І того шекспірівського, і нахрапистого золотоволосого мачо з підмостків White House, і нашого претендента, квартального шоумена?

Коли вони «на роботі» ‒ захоплюємося мудрішим за короля Ліра його блазнем, згнітивши серце, пробачаємо американців за недолугий вибір, поблажливо кепкуємо з нашої місцевої еліти, яка у нестямі аплодує талановитій подачі скабрезних стосунків трусів з хрещиком. Яка еліта, такий і кут її зору на геніталії.

І нехай би воно так і пливло – чого тільки не прибиває до нашого берега! Можна й не звертати уваги, як «іскрить», за висловом Леоніда Макаровича Кравчука, лідер 95-кварталу на сцені. Щоправда, стосовно вражень першого Президента виникли сумніви – тривале ходіння між крапельками призвели шановного дідуся до повної втрати орієнтирів.

Але вчора так «заіскрило» з Парижу, що, певно, не лише наш японський тонометр зашкалило. Зі усіх сил намагаючись знайти хоч би якесь раціональне пояснення тону вчорашніх телефонних перемовин Петра Порошенка з Володимиром Зеленським, фільтруємо лексику. І наша всеохоплююча толерантність пасує перед викидом неадекватного хама…

https://apostrophe.ua/ua/news/politics/elections/2019-04-11/ya-zakonchu-cherez-5-let-polnoe-video-ssoryi-poroshenko-i-zelenskogo-v-efire-11/159892

Товариство, кого чи що ми отримуємо через тиждень?!

Вадим Демиденко

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45